Menu
Your Cart

Maurice Lacroix

Maurice Lacroix

Maurice Lacroix is een Zwitserse fabrikant van horloges die bekend staat om zijn prachtige designs en hoogwaardige kwaliteit. De finesse en zorg waarmee Maurice Lacroix zijn horloges maakt, ziet u terug in ieder model.

De geschiedenis van dit merk gaat terug tot begin jaren 60 van de vorige eeuw waarbij de achternaam van een toenmalig directielid werd gebruikt en de voornaam werd gekozen omdat deze zo vertrouwd klonk en zo is de naam : Maurice Lacroix ontstaan. Misschien is de vertrouwd klinkende naam wel een belangrijk deel van het succes van dit, voor Zwitserse horlogemerken, relatief jong merk.

Dit ambitieuze merk die niet alleen de wijzerplaten in eigen beheer maakt, is ook in het bezit van een eigen horlogekasten fabriek waarmee ze zich kunnen onderscheiden.

Een andere bekend en gedistingeerd kenmerk is “ M-logo “ in de lederen banden alsmede de “M-vormige “ gesp.

Behalve dat Maurice Lacroix bekend staat om hun fraai afgewerkte wijzerplaten alsmede de horlogekasten en banden dragen zijn ook met veel trots sinds een aantal jaar de titel “ Manufactuur “ wat alleen gebruikt mag worden als een horlogefabrikant ook in staat is om eigen uurwerken te ontwikkelen en te produceren. Deze fraaie mechanische uurwerken hebben ze ontwikkeld voor hun Masterpiece lijn. Voor een meer platte en elegante kast kan de consument een keuze maken in de  Eliros lijn.

U bent van harte welkom om te kijken naar de modellen die wij in huis hebben en waarbij u zeker ook een blik moet werpen op hun iconisch model die niet voor niets de naam “ Aikon “ draagt. Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15
Wij maken gebruik van cookies