Menu
Your Cart

Trouwringen

Partnerringen…. Zoveel keuze, hoe maken we de juiste?

Bij van Gurp vinden we het leuk om jullie te begeleiden op deze weg. Misschien weet je al helemaal wat je wilt en misschien heb je nog nooit een ring om je vinger gehad, alles is mogelijk.

Met een collectie van ruim 2000 ringen kun je ervaren wat een breedte of vorm van een ring op je hand doet. Want een ring moet je vóelen en in het echt zien, is ons advies.

Wat kosten ringen dan zul je misschien als eerste willen weten. Dat is niet zo éen twee drie te zeggen. Vanaf 100,- per paar heb je al prachtige Boccia titanium ringen, en de collectie loopt door tot 18 karaats gouden ringen van Gerstner van € 5000,- per paar en dan bestaat er natuurlijk ook nog de mogelijkheid om buiten de trouwringen-collectie zelf ook in de fantasiecollectie een mooie ring uit te zoeken waar niet een tweede ring bij hoort.

Onze partnerringen kunnen in diverse goudlegeringen geleverd worden zoals in het voordelige 8 en/of 9 karaat en uiteraard ook in 14 karaats goud of nog luxer in 18 karaats goud. Voor de liefhebber zijn er ook partnerringen leverbaar in het zeer bijzondere en exclusieve platina. Wat het voordeel en of nadeel van elk materiaal is leggen we je graag uit. De ringen kunnen een heel moderne en strakke tot een handgemaakte organische vorm hebben. Er zijn echt heel veel mogelijkheden en de beste manier om dat te ervaren is om deze zelf te komen passen.

We nemen graag de tijd voor jullie dus jullie zijn welkom om een afspraak te maken. Lukt het jullie niet om tijdens onze reguliere openingstijden te komen, kunnen we ook altijd een private shopping moment inplannen. Bel ons hiervoor op 076-7370244

Wij maken gebruik van cookies