Menu
Your Cart

Bolido

Bolido

Bólido betekent in het Spaans meteoor. De visie van het horlogemerk is om een nieuw soort horloge te creëren die past bij hun perceptie van architectonisch ontwerp en functionaliteit. Zo wilden zij compromisloze horloges met een iconisch ontwerp dat voor 100% gemaakt wordt in Zwitserland tegen een totaal niet Zwitserse prijs. Meest in het oog springend is de a-symmetrische monoblok kast met saffierglazen bodem waar het automatische uurwerk zichtbaar wordt. Een echt liefhebbers horloge voor de fan van durf, onderscheidend vermogen en oog voor detail. Het horloge is te verfraaien met een lederen, rubberen of stalen milanaise band. Twee jaar garantie 


Brand: Bolido
Bolido design horloge, automaat swiss made, model Pure met een stalen kast welke zwart gecoat is aan beide zijde's een saffierglas..
€795,00
Excl. BTW:€657,02
Brand: Bolido
Bolido design horloge, automaat swiss made, stalen kast en stalen milanaise band, verfraaid met een oranhe wijzerplaat, beide zijde's van de kast voorzien van een saffierglas..
€825,00
Excl. BTW:€681,82
Brand: Bolido
Bolido X design horloge, automaat swiss made, model CD, stalen kast welke zwart gecoat is aan beide zijde's een saffierglas,zwarte wijzerplaat met gele accenten 5 atm WD..
€1.440,00
Excl. BTW:€1.190,08
Brand: Bolido
Bolido X design horloge, automaat swiss made, model LOG/rekenlineaal, stalen kast 45,5 mm aan beide zijde's een saffierglas,zwarte wijzerplaat met zilverkleurige rand en rode accenten 5 atm WD..
€1.480,00
Excl. BTW:€1.223,14
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Wij maken gebruik van cookies