Menu
Your Cart

Cést moi

Cést moi


De tijdloze, duurzame 14 karaat (585) gouden armband die u voor altijd blijft verbinden met uw geliefden in de meest bijzondere vorm.

De armband heeft een unieke permanente slot en is met uiterste zorg en duurzame materialen vervaardigd, als u de armband eenmaal sluit, is het niet meer mogelijk om de sluiting open te maken. Elke armband is voorzien van een eigen Tracemark en een unieke code, door middel van de QR te scannen geven wij u inzicht dat C’est Moi Jewels alleen met gecertificeerde fabrikanten werkt en dat uw armband met veel zorg is vervaardigd.

Met wie heeft u die speciale band? Met uw allerliefste mama, papa, broer, zus, dochter, zoon, opa, oma, vriend, vriendin.. Met wie wilt u voor altijd verbonden blijven?

De sieraden zijn gemaakt in geelgoud en in de lengtes

Maat: S (16cm), M (17cm), L (18cm)


Wat betekent een permanente sieraad?

Een permanente sieraad betekent, dat wanneer het sieraad eenmaal gesloten is, u het niet meer zelf kan openmaken.


Kan ik de armband zelf afdoen als ik hem niet meer wil dragen?

Ja, dat kan. Wilt u de armband niet meer dragen of u moet hem afdoen, dan kunt u de armband makkelijk met een schaar doorknippen.


Wat moet ik doen als mijn armband breekt?

Geen reden voor paniek. We werken met een delicate ketting, wat geen verwondingen kan veroorzaken. Mocht uw armband breken, dan is het van het belang dat u uw armband op een veilige plek opbergt en meteen contact met ons opneemt door een

Beveiliging, bij diefstal of verlies van het stuk kunt u het Tracemark ID aan autoriteiten en verzekeraars overleggen als identificatie van het unieke stuk.

email naar ons te sturen voor een reparatie. De eerste reparatie valt onder onze garantie tot en met 12 maanden na aankoop van uw C’est Moi armband.


Kan ik mijn armband omhouden tijdens een MRI of een operatie?                                          

Ja, dit kan. Dit hebben wij zelf ervaren en ook nog eens nagevraagd en bevestigd gekregen zowel bij het MRI centrum en bij een arts in het ziekenhuis. De armband is namelijk vervaardigd van echt goud. Wij zijn geen specialist dus over specifieke pols operaties dan kunnen wij ons voorstellen dat de armband af moet. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u contact opnemen met ons en bespreken wij verder hoe wij de armband weer voor u kunnen herstellen.

Kan ik met mijn armband door de douane?

Ja, dat kan. De douane vraagt u niet om fijne juwelen af te doen als u door de veiligheidscheck heengaat. Onze permanente armbanden zijn al door veel veiligheidschecks geweest op heel veel verschillende luchthavens zonder problemen.


Hoe werkt Tracemark?

1. Elk stuk armband wordt geleverd met een unieke alfanumerieke code die direct op de armband is gegraveerd en een tag met QR-code.

2. Scan de Tracemark-tag met een mobiel apparaat of voer de unieke alfanumerieke code in op de Tracemark-website.

3. Open het Traceerbaarheidspaneel. Het paneel toont een productomschrijving en gedetailleerde unieke informatie over grondstoffen en productieprocessen. Via het paneel kunt u ook relevante certificeringen en uw Tracemark-ID downloaden.


Tracemark ID: Identificatie, delen en beveiliging

U kunt een unieke Tracemark-ID voor de armband in Passbook-formaat rechtstreeks downloaden van het Traceability Panel, waarmee u uw eigendom van het stuk registreert en de traceerbaarheidsinformatie van het stuk rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat kunt delen met vrienden en familie. Door uw eigen unieke QR-code te scannen.Er zijn geen producten van dit merk.

Wij maken gebruik van cookies